Spring til indhold

Indretningskonsulent Charlotte Karlsson

Jeg arbejder som professionel indretningskonsulent / boligstylist / indretningsstylist / interiørstylist. Ja, det kære job har mange navne…

Fælles for dem alle er, at jeg hjælper små og mellemstore virksomheder med indretning af kontor, kontorfællesskaber, kantiner, loungeområder, receptionsområde mm.

Det er mig, der står bag firmaet KARLSSON Indretning & Design som har kontorer i Odense M på Fyn og i Fredericia, Jylland. Vi kører på både Fyn, Jylland og Sjælland, og tilbyder disse ydelser:

indretningskonsulent Charlotte Karlsson
indretningskonsulent-charlotte-karlsson

Bedre arbejdspladsindretning med hjælp fra en indretningskonsulent

Jeg har i tidligere job, beskæftiget mig med arbejdspladsindretning, og det fylder stadig en del hos mig, da jeg oplever, at mange virksomheder husker at opdatere systemer og udstyr, men glemmer at opdatere indretningen og udsmykningen, så den afspejler nutiden.

Hos KARLSSON Indretning & Design får du:

Gode referencer & landsdækkende service

Stort branchekendskab & mange års erfaring med kontorindretning

Høj kundetilfredshed

Vores kunder kommer bl.a. fra:

Odense, Svendborg, Silkeborg, Aarhus, Fredericia, Kolding, Vejle, Nyborg, Ringe, Nordfyn, Esbjerg, Middelfart, Assens, Faaborg, Roskilde, Holbæk, København, Amager, Ålsgårde, Årslev, Mols, Horsens, Ry, Vejen, Gråsten, Varde, Egå, Maribo, Ribe, Haderslev, Skanderborg, Århus, Rudkøbing, Kerteminde, Køge mf.

Pssst... skræmmende fakta om dårlige stillinger ved hjemmearbejde

I neutral position vejer et gennemsnitligt menneskes hoved omkring 5 kg. Men bøjer vi nakken blot 15 grader, betyder vægtforskydningen, at hovedet i stedet belaster nakkens rygsøjle, muskler og sener med en kraft, som svarer til 12 kg. Og når vi nærlæser små skærme med nakkerne bøjet i en vinkel på 60 grader, hiver hovedet med lidt over 27 kg. Det svarer til, at have fire bowlingkugler i fuld størrelse liggende på nakken.

I kort tid kan nakken godt tåle en sådan belastning, men med den øgede tid foran den mindre skærm, øges også risikoen for slid og komplikationer, som i værste fald kan føre til en operation. Dertil kommer, at en sammenhutlet stilling foran skærmen øger udskillelsen af stresshormoner. Ifølge et studie af ryg- og ortopædkirurg Kenneth Hansraj, bruger vi i gennemsnit to til fem timer dagligt med hovedet bøjet forover. På et år bliver det til mellem 700 og 1.400 timers ekstra pres på den øverste del af rygraden, og en almindelig gymnasieelev kan i nogle tilfælde nå op til 5.000 timers dårlig positur om året.

Det samme antal timer som dine medarbejdere derhjemme med den bærbare på køkkenbordet…